Programma


De meeste samenwerkingsverbanden bereiken niet de best mogelijke resultaten. Er is vaak onvoldoende draagvlak en steun van stakeholders om gezamenlijke ambities te realiseren. Het gevolg is dat er veel afgestemd en overlegd wordt, zonder concrete resultaten.

Als stakeholders op een juiste manier worden betrokken in de samenwerking en verantwoordelijkheden goed zijn belegd, kan er voor alle betrokkenen veel meer uitgehaald worden.

De Succesvolle Samenwerking helpt organisaties om een samenwerking zo vorm te geven dat professionals vanuit verbinding en ontspanning maximale resultaten bereiken. Daardoor hebben ze meer plezier in hun werk en besparen ze tijd, geld en energie. Voor de samenleving en voor zichzelf.

Wil je weten welke kansen er voor jou liggen om het maximale uit jezelf en jouw samenwerking te behalen?

De Succesvolle Samenwerking biedt verschillende programma’s, events en adviestrajecten om een werkende samenwerking te realiseren. Wij helpen je een antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Wat is de meest passende samenwerkingsvorm?
  • Hoe krijg en houd je stakeholders betrokken?
  • Hoe organiseer je een effectieve besluitvorming?
  • Hoe positioneer je het samenwerkingsverband?
  • Hoe maak je gezamenlijke resultaten zichtbaar?

Graag gaan wij in gesprek om samen te kijken wat het meest passend is. Neem contact op voor een oriƫnterend gesprek, gratis en vrijblijvend. In een half uur krijgen we helder waar de behoefte ligt en of wij kunnen helpen.

Afbeelding

Succesvol samenwerken is waarde toevoegen. Zet vandaag een eerste stap en ontdek hoe je ambities realiseert, meer ontspanning en plezier in de samenwerking ervaart en doorgroeit als professional.

Sharon Smit