8 december 2020

Masterclass ‘Succesvol samenwerken in een arbeidsmarktregio’


Datum: 8 december 2020 Tijd: 14:00 - 15:00

Als projectleider in een arbeidsmarktregio heb je een bijzondere en waardevolle taak, maar geen gemakkelijke opgave. Je bent afhankelijk van de inzet van stakeholders en je hebt bestuurlijk draagvlak nodig om de plannen tot uitvoering te brengen. In een periode waarbij je elkaar niet fysiek kunt treffen, is dat extra ingewikkeld.

Daarbij komt dat de situatie op de arbeidsmarkt voor vrijwel alle sectoren is omgeslagen. De noodzaak tot om-, her- en bijscholing is fors toegenomen. Samenwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheid in de regio’s is meer dan ooit nodig.

Dat vraagt iets van de creativiteit van je organisatie maar ook van jou! Graag inspireer ik je met ideeën om de samenwerking in jouw regio leuker, makkelijker en effectiever te maken.

Op dinsdag 8 december van 14.00-15.00 uur geef ik een online Masterclass, waarbij je inspiratie krijgt voor:

  • Welke strategieën je kunt inzetten om de verbinding tussen ondernemers, onderwijs en overheid te versterken.
  • Hoe je ervoor zorgt dat stakeholders een bijdrage leveren aan jouw doelstellingen.
  • Hoe je in jouw arbeidsmarktregio een succesvolle samenwerking organiseert.

Tijdens de Masterclass ga je aan de slag met deze vragen en ik help je daarbij. Je ontvangt werkbladen met kennis en tools om in de praktijk te gebruiken. Ik vind het belangrijk om mijn kennis met jou te delen.

De Masterclass is gratis, gaat via Zoom en duurt een uur. Heb je interesse, schrijf je dan hieronder in. Om de kwaliteit te waarborgen werk ik met een selecte groep.

Ik kijk ernaar uit je te zien!

Inschrijven

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Details

Datum: 8 december 2020
Tijd: 14:00 - 15:00

Programma

De meeste samenwerkingsverbanden bereiken niet de best mogelijke resultaten. Er is vaak onvoldoende draagvlak en steun van stakeholders om gezamenlijke ambities te realiseren. Het gevolg is dat er...

Bekijk programma

“Sharon is een doorzetter met ambitie. Ze weet waar ze naar toe wil en heeft het geduld om groei duurzaam te laten worden. Ze heeft een sterke connectie met de mensen om zich heen. Met een team maakt ze van 1 en 1 drie. Een harde werker die ook anderen motiveert het beste uit zich zelf te halen. ”


Pieter Kos - Wethouder Werk, Inkomen, Participatie, Onderwijs, Arbeidsmarkt en Economie
Afbeelding

Succesvol samenwerken is waarde toevoegen. Zet vandaag een eerste stap en ontdek hoe je ambities realiseert, meer ontspanning en plezier in de samenwerking ervaart en doorgroeit als professional.

Sharon Smit