Kenniskring werkgeversdienstverlening


Mensen die sinds de coronacrisis hun baan zijn verloren of dreigen kwijt te raken, en moeite hebben om zelf nieuw werk te vinden, kunnen inmiddels bij regionale mobiliteitsteams terecht. De regionale mobiliteitsteams kunnen werkzoekenden gericht aan het werk helpen, via intensieve begeleiding, coaching, scholing en leren in de praktijk.

Camiel Jansen, programmamanager bij het ministerie van SZW, geeft tijdens de kenniskring werkgeversdienstverlening een toelichting op de ontwikkelingen tot nu toe. Verder zullen we ingaan op voorbeelden uit een aantal arbeidsmarktregio’s. De kwartiermakers van deze regionale mobiliteitsteams nemen je mee in de succesverhalen, maar vertellen je ook over de knelpunten waar ze tegenaan zijn gelopen. De gehele sessie wordt deskundig begeleid door Sharon Smit, samenwerkingsspecialist.

Praktische informatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op woensdag  16 februari 2022 van 10.00-11.30 uur. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier voor de kenniskring werkgeversdienstverlening. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Details

Programma

De meeste samenwerkingsverbanden bereiken niet de best mogelijke resultaten. Er is vaak onvoldoende draagvlak en steun van stakeholders om gezamenlijke ambities te realiseren. Het gevolg is dat er...

Bekijk programma

“Sharon is een echte verbinder. Met behulp van haar enthousiasme, ondernemerschap en doorzettingsvermogen heeft zij geweldige resultaten behaald. Door haar scherpe inzichten in belangen en samenwerkingsstructuren kan zij op een concrete manier partijen of personen bij elkaar brengen om gezamenlijke resultaten te behalen.”


Brian Verweij - Strategisch adviseur RPAnhn
Afbeelding

Samenwerken is het nieuwe concurreren. Ontdek de beste samenwerkingsvorm waarmee je, met een sterke betrokkenheid van alle partners, flexibel kan inspelen op huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Sharon Smit